Solformørkelse!

Alle har vel fått med seg at dagen idag var en spesiell dag? Været viste seg ikke fra sin beste side på morgenen, så for å være sikre på at alle ville få se dette spesielle fenomenet inviterte Hakkebakkeskogen alle på Kardemommeby over på "kino". :)

Vi fant fram projektoren og koblet opp nrk.no.  Alle stoler, i små og store størrelser, ble satt opp som på kino og vi benket oss foran skyvedøra på Hakkebakkeskogen.  Den fungerer nemlig supert som lerret! :)  Alle som ville fikk bli med ut å se på sola med solformørkelsesbriller, men skyene hadde funnet veien tilbake og det var ikke lett å se skikkelig.  På "kino" derimot var det full oversikt og kjempejubel og ellevill klapping når månen (endelig) dekket for sola - og ikke minst når vi fikk se den igjen. :)

Vi takket for besøket og benket oss i garderoben klare for litt sang, mens vi ventet på at lunsjen skulle bli klar.  Og jammen, midt i "bæ-bu-sangen" tittet sola fram igjen.  Vi var ikke sene om å finne fram brillene igjen og alle som ville fikk bli med ut på trappa og se på sola som så ut som månen.  Og denne gangen så vi det kjempeklart.

En kjempeopplevelse!