Marsbrev for Hakkebakkeskogen

Marsbrev for Hakkebakkeskogen

HeisannJ

I februar har vi blant annet feiret karneval med sang, pølser og godteri. Det var mange forskjellige dyr, superhelter, figurer, prinsesser og pirater å seJ Mannen som var på besøk hos oss for å fortelle oss litt om Bolivia, viste oss mange flotte ting der i fra. Barna har fortsatt å lage malerier, tegninger, armbånd, halskjeder og annet som skal selges på foreldrekafeen 5. april, til inntekt for misjonsprosjektet Bolivia og Peru. Vi har laget fuglematere og lyttet til ulike fugler synge ute. 5-årsklubben har jobbet mye i boka «Trampoline» med ulike oppgaver og har vært på biblioteket. Elg gruppa har vært på tur til elveparken i Åssiden, lekeplassen på campingen og fotballbanen. Elg gruppa fikk også sett på gravemaskin på veldig kloss hold og det var veldig stas! Hare har gått tur til lekeplassen ved campingen og fotballbanen. Ekorn har fått utfoldet seg ute i barnehagen. Ekorn og Hare gruppa har hatt felles musikksamling inne på turdagenJ Snøen forsvant så det ble lite med aking i februar, men med snøfallet denne uken ser det ut til at det kan bli aking igjenJ

Mars Temaet for mars er påske. Vi vil lage påskepynt, ha samlinger om Jesus, synge påskesanger og ha påskefest! 5-årsklubben vil forberede dramatiseringen av påskebudskapet som de skal fremføre på påskefestenJ Når det er flott snøføre ute, vil vi tilbringe mye tid ute også. Solveig går ut i permisjon og har siste arbeidsdag 22.3. Ny ped leder på avdelingen blir Jan Morten.

Spesielle datoer: Fredag 4.3- Ha med dag Tirsdag 15.3 – Veslemøy blir 6 år. Ingen turdag, kun 5-årsklubb. Onsdag 16.3- Påskevandring i kirken for 4 og 5-åringene. Torsdag 17.3- Påskefest Onsdag F.o.m. 23.3 t.o.m. 28.3 – Barnehagen er stengt grunnet påske.

Vi ønsker alle en god påske            

Hilsen Jan Morten, Jael, Wenche, Ellen og Solveig.