Velkommen til Kardemommeby!

Dette er en avdeling med barn i alderen 0-5 år. Vi har tilsammen 18 barn, 9 gutter og 9 jenter. I hverdagen legger vi tilrette for allsidige opplevelser gjennom leken, sang, forming, turer, humor, baking, samlinger osv.

Vi oppholder oss i den "gamle" delen av barnehagen, som i gamle dager både har vært brukt til skole og bedehus. Avdelingen er stor, lys og åpen, med en scene som stadig blir brukt til teater/konserter i frileken. Den blir også brukt av barn og voksne til ulike arrangementer som f.eks. nissefest og karneval. Det er høyt under taket, vi har en koselig romslig hems som blir brukt til lesekrok. Under hemsen har vi en trivelig dukkekrok, der spesielt de minste koser seg og finner ro i leken.

Vi er en liten og trivelig barnehage som markerer høytider og andre merkedager i fellesskap med den andre avdelingen. Noe som også har blitt god tradisjon i barnehagen vår, er å ha felles sangsamling med Hakkebakkeskogen en gang i måneden. Der er noe som både store og små trives veldig godt med.

Velkommen til oss.