Velkommen til Kardemommeby!

Kardemomme by er en avdeling med barn i alderen 0-5 år. Vi har tilsammen 16 barn, 9 jenter og 7 gutter. I hverdagen legger vi til rette for allsidige opplevelser gjennom leken, relasjonsbygging, sang og musikk, drama, forming, turer, humor, baking, matlaging og samlinger osv.

Vi oppholder oss i den "gamle" delen av barnehagen, som i gamle dager både har vært brukt til skole og bedehus. Avdelingen er stor, lys og åpen, med en scene som stadig blir brukt til teater/konserter i frileken. Den blir også brukt av barn og voksne til ulike arrangementer som f.eks. nissefest og karneval. Det er høyt under taket, vi har en koselig romslig hems som blir brukt til hvilestunder. Under hemsen har vi en trivelig duplokrok som blir tatt i bruk av både små og store barn.

Vi er mye sammen med hakkebakke skogen, blant annet i lek ute og inne, turer og ulike arrangementer.