Barnas misjonsprosjekt 2015/1016

Dette skoleåret støtter Barnas Misjonsprosjekt Peru og Boliva i Sør-Amerika.

Gjennom prosjektet ønsker man at barna skal lære om misjon, forstå verdien av å dele, samt øke sin kunnskap og forståelse for andre land og kulturer.

Mange barn i Bolivia og Peru har det vanskelig. Noen har det vanskelig hjemme fordi foreldrene slår dem eller drikker mye alkohol og glemmer barna. BM støtter arbeid for at barn og familier skal få det bedre. Vi har kurs i kirkene for barn, familier eller bare for foreldre. Her lærer de om hvordan være en god og trygg familie. Vi besøker også skoler og barnehager og forteller om at Gud har skapt dem og at han er glad i dem og vil at vi skal være gode mot hverandre.

På Superblink.no  kan du se flere filmer, og du kan finne lesestoff om prosjektet.  Barnas misjonsprosjekt 2015/2016