Velkommen til et nytt barnehageår!

Barnehagen har startet opp igjen etter en sommer med litt varierende vær og ferien har kanskje vært litt annerledes enn vi har vært vant til. Uansett håper vi alle sitter igjen med mange gode minner vi kan ta med oss inn i høsten som snart banker på døra. Men fortsatt kan vi nyte av en god sommer, så vi bruker mye av tiden ute i lek.

Barnehagen har begynt å ta imot nye barn og nye foreldre, noe som er spennende for store og små. De første ukene bruker vi på å bli kjent med de nye og de skal også bli kjent med de voksne, barna og rutinene i barnehagen.

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år. Følg med på ukeplan om når og hva vi «jobber» med i barnehagen.

Vi minner om planleggingsdag allerede mandag 24. august  Da er barnehagen stengt og vi vil legge mange gode planer for det kommende året. :)

Hilsen alle de voksne i barnehagen.